måndag 3 september 2007

Det var den helgen det!

En liten uppdatering efter ett par bloggfria dagar. Helgen har bjudit på en hel del aktiviteter, särskilt med tanke på att vi inte brukar orka röra oss från lägenheten på veckosluten. Mimmi har varit här och hälsat på oss, hela vägen från Umeå. Hon kom med flyget på fedag eftermiddag och åkte hem igen igår. Fredagkvällen inleddes på Mezepoint där vi åt jättegod medelhavsinspirerad mat och drack gott rosévin. Sedan bar det av till vännen Nina för att se på FM i fyrverkeri, de hade en bra utsikt från sin balkong. Därifrån blev det sedan en tur till DTM där vi inte varit på evigheter. Det var riktigt roligt att komma ut på krogen igen, och underbar miljö när det dessutom är rökfritt numera. Jag dansade som en liten duracellkanin och hoppade lite extra när de spelade två versioner av Rihannas "Umbrella" efter varandra och gjorde hattricket komplett genom att dra till med Pussycat Dolls "Beep" efter det. Det blev dock en ganska tidig kväll så att vi kunde ta tåget hem och slippa köa evigheter för taxi eller ta den otroligt obehagliga nattbussen.

Lördagen inleddes med en lagom sovmorgon och efter lite brunchande så for vi iväg en sväng på stan för en obligatoriska turen på Stockmann som alla turister måste ta i vårt sällskap. När vi vandrat oss trötta på Stockas alla våningar for vi hem till Böle igen för att laga mat och Mimmi gjorde sin berömda sufflé till efterrätt. Efter ett antal glas vin och en hel massa gamla minnen från Gastronomi-tiden i Umeå så spelade vi en omgång av TP:s DVD-upplaga som jag vann efter en väldigt jämn match. Jag är fortfarande obesegrad i det spelet!

Söndag förmiddag var vi på hundutställning ute i Vanda. Inte alls lika många söta Kinesiska nakenhundar som förra veckans utställning. Kan mycket väl ha berott på det regniga vädret. Sen blev det en snabb fika på Arnolds innan det var dags att vinka av Mimmi på flygplatsen.

Tänk så snabbt tiden går när man har roligt!

Inga kommentarer: